Mojnovisad.com istražuje: Ima li još uvek garija među nama?

Mojnovisad.com istražuje: Ima li još uvek garija među nama?

Sećate li se kada ste poslednji put na ulicama našeg grada naleteli na nekog garija? Da li je pomenuta (pod)vrsta zauvek istrebljena, proterana iz svog prirodnog staništa? Jesu li mu napokon doakali predatori, njegovi prirodni neprijatelji u novovremenskom urbanom lancu ishrane? Ko je/šta je uopšte gari?

Ne menjajte kanal, pardon - web adresu, jer jedan (možda i jedini?) primerak pomenute vrste je primećen kako se besciljno muva u okolini ovog portala! Naša redakcija je smislila lukav plan: u konsultaciji sa stručnjacima, paleontolozima, sociolozima i istraživačima na polju aktivnog gubljenja vremena, pripremila je mamac za koji se nada da mu poslednji Garijanac jednostavno neće moći odoleti! Ako zagrize - naš je! Imaćete jedinstvenu priliku da se na našim stranicama upoznate sa ugroženom vrstom u nestajanju.

Stay tuned!!!

Upozorenje: ukoliko primetite biće ili bilo šta nalik kreaturi na priloženom foto-robotu, ponašajte se uobičajeno, svakodnevno, ali ipak ljubazno - agresivno ponašanje će ga zasigurno oterati, na to je posebno osetljiv!

Jednom rečju: prema gariju se ponašajte - novosadski i on će vam uzvratiti istom merom.

Hvala!

Iskreno vaš,
mojnovisad.com

(nastaviće se...)


Crta i piše: Mladen Oljača

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Djuro Trninic

  pre 1984 dana i 19 sati

  Ja samo ovo imam da kazem povodom GARIJA! http://www.youtube.com/watch?v=zcO4tFRmONw

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Ivana

  pre 1897 dana i 22 sata

  Imam jednog garija vec 20 godina :) i necu ga nikad menjati :D

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Dragan

  pre 1897 dana i 16 sati

  Ima "gari-ja" jos uvek retko doduse al ima , a ovi sto misle da su "gari-ji" mogu lagano da krenu da *** cenzurisano *** al lagano novosadcki :-)

  Oceni komentar:
  0
  1