Arena Cineplex

Bulevar Mihajla Pupina 3 , Novi Sad

Broj telefona: 021 447 690

E-mail: office@arenacineplex.com

Website / FB stranica

Arena Cineplex je kompletno renovirana 2010. godine u skladu sa najnovijim svetskim standardima. Rekonstrukcijom i adaptacijom starog bioskopskog prostora dobijen je prvi multipleks u Vojvodini, sa šest vrhunski opremljenih sala, ukupnog kapaciteta od skoro 1.000 mesta i dva ugostiteljska objekta.

Sale su opremljene vrhunskom digitalnom tehnikom za 2D i 3D projekcije. Arena Cineplex je jedinstven po tome što poseduje trenutno najbrže polarizacione DepthQ 3D modulatore. U kombinaciji sa našim silverscreen platnima, digitalnim projektorima, DepthQ postiže apsolutno zadivljujuću reprodukciju boje i najuverljiviji utisak treće dimenzije, bez zamaranja vaših očiju! Najsavremeniji Dolby Digital Surround EX procesori zvuka, u kombinaciji sa JBL zvučnim sistemima, profesionalno su optimizovani kako bi publici obezbedili novi nivo zvuka.

Bioskop se nalazi u blizini visokofrekventnih delova grada poput Trga Slobode, Dunavskog parka i Zmaj Jovine ulice. Arena Cineplex se nalazi u blizini brojnih linija gradskog i prigradskog prevoza, što građanima Novog Sada i okoline omogućava brz i jeftin dolazak u bioskop. Ispred bioskopa i u njegovoj okolini se nalaze javne parking površine, a u neposrednoj blizini se nalazi i nekoliko organizovanih parkirališta, što olakšava dolazak posetiocima koji se odlučuju za sopstveni prevoz.

* tekst i fotografija: Arena Cineplex

sahrane servisne informacije novosadsko porodilište bez struje jkp lisje Novosadska toplana jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja matična knjiga rođenih bebe horoskop gradsko groblje EPS servisne informacije novi sad RHMZ radosne vesti betanija Miloš Vučević gradonačelnik Miloš Vučević telep isključenja struje novorođenčad horoskopski znaci havarija na vodovodu raspored sahrana novi sad elektrovojvodina dunav bez vode porodilište almaško groblje