Hotel Duga

Ćirilia i metodija 11 , Novi Sad

Broj telefona: 021 467 000, 021 6364 191

Broj mobilnog telefona: 060 1944 449

E-mail: dugahotel@gmail.com

Website / FB stranica

Hotel Duga*** nalazi se u naselju Telep i zgodno je smešten u blizini Dunava. Raspolaže sa 220 kreveta (jednokrevetnim – francuski ležaj, dvokrevetnim, trokrevetnim i kraljevskim apartmanima). Sve sobe imaju velika i lepo uređena kupatila, telefon, tv, klimu i mini bar sa osvežavajućim napicima. Za svoje goste hotel pruža i usluge pranja i peglanja, kao i besplatan bežični internet.

U sklopu hotela nalazi se klimatizovan restoran kapaciteta 150 mesta, svečana sala kapaciteta 500 mesta, separe 30 mesta i kafe bar sa pokrivenom terasom 120 mesta. Centralno grejanje i klimatizacija obezbeđeni su u svim društvenim prostorijama. Hotel raspolaže i sa sopstvenim parkingom i garažama kapaciteta 80 vozila koji su danonoćno obezbeđeni.

Za organizovane grupne posete i sve vrste proslava obezbeđeni su posebni popusti.

* tekst i fotografija: Hotel Duga

raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad bez struje betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje Elektrodistribucija Novi Sad štrand Vreme u Novom Sadu servisne informacije servisne informacije novi sad sahrane Republički hidrometeorološki zavod jkp lisje novosadsko porodilište Petrovaradin bebe isključenje vode isključenja struje novorođenčad novosađani Isključenje struje jkp novosadska toplana RHMZ klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode elektrovojvodina Futog policija