Fotografski klub Vojvodina

Bulevar oslobođenja 22 , Novi Sad

Broj mobilnog telefona: +381 63 580 610

E-mail: office@fkv.rs

Website / FB stranica

Fotografski klub Vojvodina je udruženje građana (fotografa i ljubitelja fotografije) osnovano  9. Jula 2010.godine u Novom Sadu.

Ovo udruženje je nastalo kao želja kritičnog broja fotografa (entuzijasta) da se stvari promene na bolje po pitanju fotografije, u gradu Novom Sadu i AP Vojvodini na čijoj teritoriji ovo udruženje funkcioniše.
Vremena jesu teška, bila su i teža, međutim to nije razlog da postanemo nemi saučesnici vremena u kojem živimo, već naprotiv, moramo da se suočimo sa izazovom i budemo vrlo odlučni u onome što smo namerili da radimo, a to je gajenje fotografske tradicije na ovim prostorima, širenju znanja i veština o fotografiji kao umetnosi i kao dokumentu vremena.

havarija na vodovodu lisje servisne informacije novi sad betanija elektrovojvodina isključenje vode gradsko groblje isključenja struje Novo naselje novosadska policija jkp lisje opens distrikt servisne informacije bebe bez vode raspored sahrana novi sad sahrane novi sad opens 2019 Elektrodistribucija Novi Sad policija horoskop štrand JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja radosne vesti novosadsko porodilište almaško groblje sahrane bez struje