Fotografski klub Vojvodina

Bulevar oslobođenja 22 , Novi Sad

Broj mobilnog telefona: +381 63 580 610

E-mail: office@fkv.rs

Website / FB stranica

Fotografski klub Vojvodina je udruženje građana (fotografa i ljubitelja fotografije) osnovano  9. Jula 2010.godine u Novom Sadu.

Ovo udruženje je nastalo kao želja kritičnog broja fotografa (entuzijasta) da se stvari promene na bolje po pitanju fotografije, u gradu Novom Sadu i AP Vojvodini na čijoj teritoriji ovo udruženje funkcioniše.
Vremena jesu teška, bila su i teža, međutim to nije razlog da postanemo nemi saučesnici vremena u kojem živimo, već naprotiv, moramo da se suočimo sa izazovom i budemo vrlo odlučni u onome što smo namerili da radimo, a to je gajenje fotografske tradicije na ovim prostorima, širenju znanja i veština o fotografiji kao umetnosi i kao dokumentu vremena.

sremska kamenica zagađenje vazduha novorođenčad betanija dnevni horoskop zodijak zbor građana zdravlje bebe jkp lisje horoskopski znaci astrologija elektrovojvodina servisne informacije novi sad zagađenje matičar novi sad saveti bez vode horoskop isključenja struje novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad isključenje vode Spens magla raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad