SOHO - centar stranih jezika

Železnička 15 , Novi Sad

Broj telefona: 021 427 727, 021 427 797, 021 427 726

E-mail: office@soho.edu.rs

Website / FB stranica

Centar stranih jezika Soho je škola za učenje engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, madjarskog i ruskog jezika. Osnovan je 2005. godine i od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika od kojih su se mnogi vraćali na jezička usavršavanja.

Soho se nalazi na tri lokacije u Novom Sadu: u strogom centru grada (Železnička 15), na Novom Naselju (u Seljačkih buna 13) i na Limanu 3 (Balzakova 16). Dvanaest prostranih, savremenih učionica, namenski opremljenih za nastavu stranih jezika uvek je puno đaka svih uzrasta. U okviru škole nalazi se i biblioteka sa naslovima na engleskom jeziku, koja je na raspolaganju svim polaznicima kao i prevodilački centar.

Najmlađi polaznici u avanturu učenja stranih jezika kreću sa samo tri godine. 

Pored redovnih časova jezika, Soho školarcima omogućuje da besplatno pohađaju časove konverzacije, kao i učešće u raznim projektima i aktivnostima poput priredbi, maskenbala, ali i organizaciji javnih časova.

Soho je ujedno i član Addvantage programa Britanskog saveta, te svoje polaznike stručno i odgovorno priprema za polaganje ESOL ispita.

*Tekst i ilustracije: Soho

isključenje grejanja betanija Srbija prognoza vremena Republički hidrometeorološki zavod bez struje novi sad JKP Vodovod i kanalizacija OK Vojvodina Isključenje struje servisne informacije novi sad ljubavni horoskop novosadsko porodilište horoskopski znaci elektrovojvodina isključenje vode jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu bebe bez grejanja vremenska prognoza tajne horoskopa bez vode bez tople vode horoskop smanjen pritisak vode odbojkaši vojvodine novorođenčad novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo