SOHO - centar stranih jezika

Železnička 15 , Novi Sad

Broj telefona: 021 427 727, 021 427 797, 021 427 726

E-mail: office@soho.edu.rs

Website / FB stranica

Centar stranih jezika Soho je škola za učenje engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, madjarskog i ruskog jezika. Osnovan je 2005. godine i od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika od kojih su se mnogi vraćali na jezička usavršavanja.

Soho se nalazi na tri lokacije u Novom Sadu: u strogom centru grada (Železnička 15), na Novom Naselju (u Seljačkih buna 13) i na Limanu 3 (Balzakova 16). Dvanaest prostranih, savremenih učionica, namenski opremljenih za nastavu stranih jezika uvek je puno đaka svih uzrasta. U okviru škole nalazi se i biblioteka sa naslovima na engleskom jeziku, koja je na raspolaganju svim polaznicima kao i prevodilački centar.

Najmlađi polaznici u avanturu učenja stranih jezika kreću sa samo tri godine. 

Pored redovnih časova jezika, Soho školarcima omogućuje da besplatno pohađaju časove konverzacije, kao i učešće u raznim projektima i aktivnostima poput priredbi, maskenbala, ali i organizaciji javnih časova.

Soho je ujedno i član Addvantage programa Britanskog saveta, te svoje polaznike stručno i odgovorno priprema za polaganje ESOL ispita.

*Tekst i ilustracije: Soho

vremenska prognoza Isključenje struje detelinara novosađani horoskop vremenska prognoza novi sad isključenje vode novorođenčad bez struje novosadska policija horoskopski znaci vojvodina ns seme OK Vojvodina elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište Spens isključenja struje servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija Srbija bez vode Republički hidrometeorološki zavod novi sad bebe Vreme u Novom Sadu odbojka tajne horoskopa JKP Vodovod i kanalizacija