dom b-612

Jevrejska 9 , Novi Sad

FB stranica

Dom kulture, koji je dobio ime po prebivalištu Malog Princa, asteroidu B-612, vodi grupa studenata novosadskog univerziteta.

Oni se na otvaranje kulturnog centra u napuštenom hangaru nisu odlučili iz čistog altruizma, nego iz sopstvenih pobuda. "U gradu ne postoji dovoljno prostora za mlade. Mi smo se odlučili da pronađenmo mesto gde ćemo moći da pravimo program u skladu sa našim potrebama i onako kako to odgovara mladima", rekao je potpredsednik "Doma B-612" Marko Vuksanović.

Iako je ovo "još jedan" od centara kulture u našem gradu, iz "Doma" ističu svoju posebnost, a to je da osim njihovog, ne postoji nijedan drugi dom kulture kojim rukovode studenti, pa čak ni Studentski kulturni centar.

Kada je reč o programu kulturnog centra Marko Vuksanović ističe fleksibilnost i otvorenost prema svim ljudima koji žele da inspirišu i pokreću. "Minimum koji želimo da održavamo jeste prikazivanje kvalitetnih sadržaja koji nemaju veliku vidljivost, jer nisu deo mejnstrim kulture", poručio je on.

isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad novosadska policija raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad bez vode jkp lisje Isključenje struje bez struje elektrovojvodina javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište Aleksandar Vučić novosađani RHMZ vremenska prognoza novi sad sahrane novi sad servisne informacije novi sad bebe servisne informacije 27. novosadski maraton izmena režima saobraćaja jkp novosadska toplana novorođenčad Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje protest taksista betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo