CineStar

Sentandrejski put 11, BIG CEE , Novi Sad

Broj telefona: 0901 011011

Website /

CINESTAR SRBIJA
 
Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvara prvi multipleks u Srbiji, CineStar Pančevo, nakon čega sledi i otvarenje drugih multipleksa: CineStar Zrenjanin i CineStar Novi Sad. Investicija CineStara i lokalnih investitora u ta tri projekta vredna je više miliona evra i donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta.
STANDARDI - BIOSKOPI S PET ZVEZDICA
 
Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim standardima koji uključuju wall-to-wall platna najrenomiranijih svetskih proizvođača (Harkness Screens, MDI-Strong) i najbolju svetsku audio-vizuelnu tehnologiju, koja uključuje Barco Series-II digitalne projektore, Doremi servere, RealD 3D tehnologiju, Dolby zvučne procesore, Crown audio pojačala i JBL zvučnike. 
 
Uz standardnu vrhunsku opremu dvorana, CineStar je uveo i tzv. eXtreme dvorane, specijalni CineStar format koji garantuje veće platno, jači zvuk i jači doživljaj filma. U eXtreme dvoranama, koje su standard u svakom CineStar bioskopu bez obzira na veličinu, slika se projektuje iz najmodernijeg Barco projektora koji je zaslužio mesto u Ginisovoj knjizi rekorda kao najsvjetliji bioskopski  projektor na svetu, na platnima koja su premazana srebrom, kako bi se povećala količina svetla koje se reflektuje nazad u publiku. U eXtreme dvoranama je uveden audio sistem, tzv. 3D zvuk. Auro 11.1 razvijen je u Barco-vom Auro Technologies i pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smerova.
isključenja struje isključenje vode sremski karlovci novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija bez vode horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani horoskopski znaci servisne informacije vremenska prognoza novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje bebe novosadska policija dnevni horoskop jkp lisje Isključenje struje sahrane novi sad servisne informacije novi sad mup novi sad Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište RHMZ raspored sahrana i ispraćaja crna hronika Vreme u Novom Sadu betanija raspored sahrana novi sad