Cineplexx Promenada

Bulevar oslobođenja 119, TC Promenada , Novi Sad

FB stranica

Bioskop Cineplexx Promenada ima osam sala kapaciteta od 1246 sedišta. Jedna od sala je opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata. 

Sve sale će su opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima je na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Reality Experience-a. Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama, ekskluzivno u Cineplexx Promenadi. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja su zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP sedišta sa dodatkom taburea za noge. 

Radno vreme bioskopa zavisi od početka prve projekcije. 
Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma, što znači tokom radne nedelje od 14:30 časova, a vikendom od 11:30 časova. Bioskopska blagajna, kao i blagajne za prodaju hrane i pića rade do 15 minuta po početku poslednje projekcije