ALARMANTNO I HITNO: Nepoznat otpad pun crva + divlja deponija uz dečije igralište (FOTO)

12. jul 2018. | Bezbednost

U priložnom su slike nepoznate materije koju je neko istresao na malu divlju deponiju koja se nalazi na Adicama (ugao Petra Lubarde i Marije Bursać) na samo 200 metara od dečijeg igrališta i na 50m od prve stambene jedinice.

Zamolio bih vas da u najkraćem roku VEĆ DANAS/SUTRA nađete odgovarajuće osobe koje će izaći na teren i utvrditi koja je supstanca puna crva (oko 200 litara) istresena na manje od metar od asfalta kuda mi stanovnici Adica svakodnevno prolazimo.

Datu deponuju sam lično čistio pre manje od godinu dana i nisam imao podršku komunalne inspekcije i "Čistoće" da odnesu oko preko 20 džakova smeća koje sam skupio već sam sam vozio u kontejnere. Zamolio bih vas da nađete nadležne za ovaj slučaj da:

• ODNESU nepoznatu supstancu punu crva i ustanove koja je supstanca u pitanju
• Očiste deponiju od krupnog (krevet) i sitnog (džakovi sa smećem) otpada
• Pokose žbunje, jer stvara zaklon i omogućava nepristojnom narodu da baca smeće
• Podnesu prijavu protiv lica ukoliko je potrebno da oni održavaju njihov plac urednim ukoliko se deponija nalazi na nečijem placu (mada mi se po katastru čini da je plac državni).

U prilogu su vam slike, a ako se slučaj ne reši u roku od 24h, u suprotnom će komšiluk biti primoran da alarmantnu situaciju digne na viši nivo. Samo par slika je priloženo jer od smrada ne može dugo da se stoji tamo.

P.S. Prijavu vam pišem jer sam danas zvao komunalnu inspekciju 4 puta i čekao skoro 10 minuta svaki put i niko mi se nije javio.

Megafon #343

Megafon #343

Megafon #343

Megafon #343

Megafon #343

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zoe

  pre 223 dana i 17 sati

  Uzas. Divljih deponija je sve vise, stanje u gradu je uzasno. O inspekcijama da ne govorim, ne javljaju se, a kad se jave prebacuju odgovornost jedni na druge. Haha, strasno. Nadam se da ce vam pocistiti to uskoro i naci krivca.

  Oceni komentar:
  0
  7
 • Djura

  pre 223 dana i 12 sati

  Ziva istina za inspekcije... Inspekciju za zivotnu sredinu sam dobio nakon dve i po nedelje sporadicnog zvanja, a trzisnu sam juce zvao 10 puta i nisu se javljali.

  Oceni komentar:
  0
  7
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.