Apel na stanje u ulici Bulevar kralja Petra I

22. februar 2018. | Rad gradskih preduzeća

Bulevar kralja Petra I... Osim toga što je ulica u "posleratnom stanju", osim toga što nam je zelenilo okupiralo smeće nevaspitanih ljudi i nerad gradske čistoće, automobili su nam "nad glavama" i uskoro ćemo krenuti da ih preskačemo jer drugog izlaza očigledno nema.

Primer bahatog parkiranja i barikidiranja ulaza u zgradu. tj. nemogućnosti prolaza i ulaza u istu. Nebrojeni pozivi i žalbe gradskim preduzećima - ništa, muk.

Stanje je i dalje isto, automobili su na zelenim površinama, na pešačkim stazama, na prilazima - što uzrokuje nemogućnost prolaza osobama sa dečijim kolicima, osoba sa posebnim potrebama, starijim građanima, hitnoj pomoći i uopšte - nemogućnost prolaza.

Problem, kao i svaki u ovom gradu, je vrlo lako rešiv svakom normalnom, svesnom i obrazovanom čoveku ali su našim gradskim ocima preče izgradnje tržnih centara, u najavi, nakaradne rekonstrukcije centra grada i izgradnja, ha, još jednog tržnog centra!

Primera ima bezbroj. Apsurd na sve strane, prioriteti na poslednjem mestu, uništavate sopstveni grad vašim nemarom, neradom dok mirno šetate kroz vaš izmišljeni grad budućnosti, prepun tržnih centara i nakaradnih konstrukcija dok ste slepi kod krucijalnih stvari, neophodnih za normalan život.

Ovo je apel ne samo javnim preduzećima, već i građanima Novog Sada. Osvestite se, svi!

U prilogu nekoliko fotografija bahatog parkiranja i izgled zelenih površina. Napominjem da je stanje konstantno isto.

Megafon #286

Megafon #286

Megafon #286

Megafon #286

Megafon #286

Megafon #286

Oceni vest:
18
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Djura

  pre 296 dana i 13 sati

  Kao stanar tog kvarta, mogu da potvrdim sve sto pise, mada nema potrebe jer slike govore sve...
  Ovaj beli dzip je recimo jedan od bahatijih primeraka. Uglavnom je uvek parkiran nepropisno.

  Oceni komentar:
  0
  6
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.