Dostavna vozila na pešačkoj stazi

05.04.2018. - Status megafona # 299 je promenjen u zatvoreno

05. april 2018. | Bezbednost

Dostavna vozila Univerexporta u Marka Miljanova se parkiraju na pešačkoj i biciklističkoj stazi , ispred samih vrata magacina, tako da majke sa decom u kolicima (upravo sam gledao) nisu u mogućnosti tuda da prođu već su prisiljene da idu ulicom i rizikuju da ih automobili povrede.

Megafon #299

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 299 je zatvoren uz sledeći komentar...

Iz Kompanije Univerexport smo povodom ovog slučaja dobili sledeći odgovor:

"Kompaniji Univerexport su ne samo potrošači na prvom mestu, već i komšije sa kojima se uvek trudimo da izgradimo i održimo kvalitetne i dobre međusobne odnose.

Svi zaposleni u kompaniji su dužni da se pridržavaju propisanih procedura, što ćemo se truditi da učinimo i u narednom periodu. Parkiranje na mesta koja nisu propisana pravilima nije naša praksa, već je najšečće iznuđen način, zbog nedostatka parking prostora u određenom delu grada.

Svakako ćemo posebno skrenuti pažnju našim kolegama vozačima da imaju u vidu postavljeni komentar na kojem se zahvaljujemo jer doprinosi našem još boljem poslovanju."

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Iz maminog ugla

  pre 1028 dana i 5 sati

  Isti ti vozači pomere kombi da se lakše prodje sa kolicima, a još i pomognu da ta ista kolica prenesem preko bankine, bare, rupa, krša i loma koji ostaju za investitorima i izvodjačima radova. Univer odrzava prostor oko lokala i jedna je od retkih radnji koja je dovoljno prostrana da mogu sa kolicima nesmetano da kupujem , kasirke uvek daju prednost trudnicama i majkama sa decom.

  Oceni komentar:
  10
  3
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.