FOTO: Autom kroz nov pešačko-biciklistički prolaz

15. januar 2022. | Novosađani – vrline, mane, navike

Nov pešački prolaz ispod pruge u Ulici Đorđa Zličića.

Iako je predviđen za bicikliste i pešake, dnevno kroz njega prođe minimum 30 automobila.

Razvaljen je behaton, polomljen graničnik i stubić iskrivljen.

Kisačka je zatvorena pa ima onih kojima je ovo prečica.

Marija

Megafon #1587

Megafon #1587

Megafon #1587

Oceni vest:
28
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ja88

  pre 207 dana i 22 sata

  Stoka smo od naroda, ne zaslužujemo ništa lepo ni dobro.

  Oceni komentar:
  0
  67
 • Pezos

  pre 207 dana i 21 sat

  Strašno, treba ukopati betonske prepreke ili šiljke da bahatoj ne-gospodi izvuče nekoliko hiljada dinara iz džepa za nove gume.

  Oceni komentar:
  0
  54
 • Kamen'čan

  pre 207 dana i 20 sati

  A šta da je neko u gradu razmišljao (izgradnja novog navbožnjaka nad Kisačkom nije neka iznenadna elementrna nepogoda, znalo se za to godinama) pa da je na vreme "uradio" bulevar Koste Šokice (od Kisačke do Venizelosove, produžetak bul. Jaše Tomića pravo na novog Žeželja) koji je već godinama "na tapetu"? Niko ne bi ni primetio da je Kisačka zatvorena...

  Oceni komentar:
  6
  43
 • dare@ns

  pre 207 dana i 20 sati

  Мени је најжалије, када се већ радила реконструкција пруге и када су се већ рушили подвожњаци, зашто пруга није спуштена под земљу???

  Имали бисмо смањену буку у граду, добили искористиво земљиште изнад пруге, а тако више не бисмо имали проблеме (поплаве) у Темеринској, Кисачкој и продужетку Партизанске кад год падне киша...

  Oceni komentar:
  7
  17
 • Marija

  pre 207 dana i 19 sati

  Ne opravdavam prolaz automobila, ali sta je bio problem da se napravi metar sire pa da bude prolaz za sve. Svaki dan prolazim ovuda i pitam se kako je neko napravio prolaz koji vodi u jedno veliko blato. Zar se nije moglo asfaltirati 10m puta i staze da se spoji sa postojecim asfaltom?

  Oceni komentar:
  9
  16
 • Nestor

  pre 207 dana i 18 sati

  "Kamen'čan pre 2 sata i 23 minutaA šta da je neko u gradu razmišljao (izgradnja novog navbožnjaka nad Kisačkom nije neka iznenadna elementrna nepogoda, znalo se za to godinama) pa da je na vreme "uradio" bulevar Koste Šokice (od Kisačke do Venizelosove, produžetak bul. Jaše Tomića pravo na novog Žeželja) koji je već godinama "na tapetu"? Niko ne bi ni primetio da je Kisačka zatvorena..."

  to bi sigurno sprečilo bahate seljačine da lome stubove i trotoar, kao i što ih sve drugo izgrađeno sprečava. ne lupaj gluposti.

  Oceni komentar:
  3
  19
 • Salajcan

  pre 207 dana i 14 sati

  Ti novi podvoznjaci su pravljeni i predvidjeni samo za pesake a ne da ovi sto oce sa klise da brze stignu do gradaa da nejdu okolo to jest da idu do sledece ulice Radoja domanovica. Treba postaviti kamere koje ce da snimaju te BAHATE vozace i da se oni kazne sa velikim kaznama.

  Oceni komentar:
  0
  20
 • Marijana

  pre 206 dana i 14 sati

  Zabodite eksere u taj isti behaton i da vidiš,kako neće više prolaziti tuda. Radi, provereno !!

  Oceni komentar:
  1
  13
 • Podbarac

  pre 206 dana i 4 sata

  A saobracna policija drema na par stotina metara, u Sajkaskoj? I sta uopste radi ta policija u cilju regulisanja saobracaja? Po pola sata regulise guzvu kod nadvoznjaka u Temerinskoj i to je sve...

  Oceni komentar:
  2
  10
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.