FOTO: Da li je Novi Sad prljav?

13. maj 2022. | Rad gradskih preduzeća

Dunavski park u 10 sati pre podne.

Ako "Gradsku čistoću" već nije briga za građane Novog Sada, molim da se bar očiste ulice i parkovi kojima vode turiste. Neposredno pre nastanka fotografija, prošla je grupa nemačkih turista pored ovog đubreta.

Ljiljana

Megafon #1761

Megafon #1761

Oceni vest:
23
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Slavko

  pre 15 dana i 14 sati

  Klisa je bukvalno smetljiste.

  Oceni komentar:
  1
  12
 • Ma…

  pre 15 dana i 13 sati

  Novo Naselje isto kante nisu ispražnjene danima sve preliva smeće iz njih…

  Oceni komentar:
  1
  13
 • Jelena

  pre 15 dana i 12 sati

  Na zalost Novi Sad jeste prljav grad. Premalo kanti za smece, a i tamo gde ih ima obicno su prepune. Veliki problem je i krupan otpad i mini deponije kojih ima bukvalno svuda po gradu. “Skupljaci sekundarnih sirovina” za sobom ostavljaju haos po ulicama, razvaljuju podzemne kontejnere i ulaze u njih. To je strasno. Komunalna policija ne reaguje. Svi moraju da se potrude da bi grad bio cistiji, ali na zalost nema osecaja da treba nesto uraditi za zajednicu u kojoj zivis. Bahatost je svuda prisutna. Svi misle da je ciscenje grada posao nekoga drugog, a to je zadatak svih nas koji u njemu zivimo.

  Oceni komentar:
  1
  30
 • Neime

  pre 15 dana i 10 sati

  Nedovoljno čist jeste, ali da krenemo od sebe. Ko to baca smeće, opuške od cigareta, žvakaće gume i ostalo smeće. Ili mi ili naša deca, unuci, prijatelji i dr. Oni koji se bave čistoćom nisu shvatili da se kante ne prazne jednom dnevno, a na nekim lokacijama i nedeljno. Samo malo treba da svima bude lepo.

  Oceni komentar:
  2
  13
 • Miroslav

  pre 15 dana i 6 sati

  Zardinjere u gradu su postale pepeljare i kante za djubre. Da li oni koji su ih postavili stvarno misle da ce cvece u njima samo da se zaliva i odrzava. Jedno je sigurno, Novi Sad nije vise ono sto je bio.

  Oceni komentar:
  1
  16
 • Podbarac

  pre 12 dana i 18 sati

  Pa stvarno ima djubreta... oterace cistunice iz Petersburga, koje su nameravale da se ovde nastane...

  Oceni komentar:
  3
  0
 • B

  pre 11 dana i 16 sati

  Samo da napisem komentar na jedan od komentara: podzemne kontejnere ne razvaljuju sakupljaci skundarnih sirovina (bar ja nisam nikad videla). Razvaljuju ih radnici Gradske cistoce. Ne paze ih ni malo, bacaju "poklopac" kad ih otvore, kad ih zatvaraju, bace ih svom silinom. Pritom proizvode buku kojom probude celu ulicu.

  Oceni komentar:
  1
  2
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.