FOTO: Dajte ljudima pepeljare

14.02.2021. - Status megafona # 1053 je promenjen u zatvoreno

11. februar 2021. | Novosađani – vrline, mane, navike

Od kada je Gradska poreska uprava preseljena u Ulicu Vojvođanskih brigada, dešava se da je ovaj uzani trotoar povremeno neprohodan za pešake, ako se desi da je ispred gužva.

Ipak, ovaj put bih ukazao na drugi problem – na pobacane opuške od cigareta na zemlji ispred GPU. 

Šta mislite, kako bi bilo kada bismo svi bacali đubre tamo gde nam prvo padne na pamet?!

Nadam se da će Gradska uprava učiniti nešto da se opušci i drugi otpaci više ne gomilaju ispred ove gradske institucije, a i da će građani imati više svesti o higijeni.

Milan

Megafon #1053

Megafon #1053

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 1053 je zatvoren uz sledeći komentar...

Tri dana nakon objavljivanja ovog Megafona konstatujemo da su pikavci pokupljeni a građanima koji ovde čekaju na raspolaganje je stavljena kanta za đubre.

Oceni vest:
21
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Novosadjanka

  pre 244 dana i 14 sati

  Eh da je samo tu! Problem je što pušači svaki dan, na stotine njih dnevno, bacaju pikavce apsolutno bilo gde, a omiljene su im zelene površine. I ponekad ga ugaze u travu. Grad nam je kao najružnija pepeljara ikad. Bacaju se i stare flaše, kese od hrane, kutije, novine, itd, ali opušak je nekako najlakše frljnuti bilo gde. Treba nam više kanti po gradu, mada, pitam se, da li bi to uopšte pomoglo, kad su sad svi "lepo" navikli da se smeće može bez posledica baciti bilo gde.

  Oceni komentar:
  0
  1
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.