FOTO: Deca gaze po barama zbog nemara nadležnih

09. oktobar 2020. | Rad gradskih preduzeća

У блоковском дворишту на Лиману 3, одмах уз бочну страну зграде у Балзаковој бр. 39, као и на терену одмах испред главног улаза у вртић „Различак", налазе се две сливничке решетке које су већ годинама до врха запушене земљом.

Након скоро сваке кише на местима где се сливници налазе формирају се баре кроз које деца која иду у вртић или оближњу школу морају да прођу јер им је ту најкраћи пут.

На страну то што им је посао да канализациону мрежу и мрежу за одвођење површинских вода одржавају у функционалном стању, „Водоводу и канализацији” више пута је указивано на овај проблем, они су говорили да ће „одмах сутра” послати екипу на терен али шахтови су још увек пуни земље.

Након више позива, одговорили су да су њихови радници били (иако их нико није видео) и да сливнику у дворишту код зграде нису могли прићи (иако је одмах поред њега пожарни пут којим возила „Градског зеленила” редовно пролазе кад орезују грање), док смо остали ускраћени за одговор за сливник на терену испред вртића (претпостављам да га нису пронашли).

Нама, суседима у овом блоку, остаје само да идемо редом и молимо за помоћ по порталима и имејл-адресама како би надлежни дошли и очистили два сливника, а све зарад деце која се овуда сваки дан крећу. Надамо се да ћемо овде то успети.

Лиман 3

 

Megafon #894

Megafon #894

Megafon #894

Megafon #894

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.