FOTO: Gde je granica preko koje nećemo preći?

14. februar 2020. | Rad gradskih preduzeća

Ne može čovek više da ode ni na groblje a da se ne iznervira zbog toga što nam svakodnevno rade. Izgleda su odlučili da i ovaj, možda je bezveze reći, najzeleniji deo grada – Gradsko groblje – osakate svojim (ne)planskim rezanjem, sečom i kasapljenjem drveća...  

Nažalost, "odoše" i ova tri stabla koja su pravila hlad ljudima koji sednu na klupe jer na groblje ne idu samo mladi ljudi u "punoj formi", već i stari koji teško hodaju i bolesni kojima je potrebno da predahnu pre nego što nastave put. 

Da neće i ovde da nikne nešto betonsko? Šta fali? Ima i parking blizu a zelenilo će se već naći par stotina metara dalje...

Hvala vam što nam svakim danom pomažete da podržimo svoju decu da beže odavde a precima se izvinjavam što smo dozvolili da ni njima ne daju mira i što su svoje halave ruke pružili čak i na groblje jer svaki dinar se računa.

Čak i da kažu da su bila bolesna, zašto se nije prvo nešto posadilo pored ili bar seklo jedno po jedno?  

Na fotografijama su prikazana navedena stabla pre dve godine, u novembru i danas.

Foto: Moj Novi Sad

Megafon #699

Megafon #699

Megafon #699

Oceni vest:
9
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.