FOTO i VIDEO: Podsetnik za "Gradsko zelenilo"

23. novembar 2022. | Rad gradskih preduzeća

Podsećam "Gradsko zelenilo" na obećanje dato prošle godine u avgustu mesecu, kada su posekli dva stabla leske na obodu Dunavskog parka zbog toga što je, kako su naveli u ovom preduzeću,  došlo do sušenja ovih stabala. "Zelenilo" je tada obećalo da će na jesen na ovom mestu biti posađene nove mlade sadnice. 


Prostim posmatranjem mesta sa kog su uklonjena ova stabla, možemo zaključiti da to nije učinjeno pa ih, da ne ulazim u razloge zbog čega, podsećam da ove jeseni mogu da isprave propust i ispune svoje obećanje dato svim građanima Novog Sada.

Priložila sam fotografije snimljene ovih dana, kao i jednu na kojoj se vidi da leske zaista nisu olistale prošle sezone. Fotografija snimljena noću je poslednja u nizu i volela bih da nam govori da će se drveće ipak biti posađeno u najkraćem vremenskom roku.

Gordana

Megafon #2092

Megafon #2092

Megafon #2092

Megafon #2092

Oceni vest:
16
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 4 dana i 7 sati

  Odlicna reportaza gradjana, a oni kao zaboravili na leske :)))

  Oceni komentar:
  1
  22
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.