FOTO: Kada neko iznajmi prostor za biznis i postavi vam nasred zgrade izduvnu ventilacionu cev

11. april 2024. | Ostalo

Stanari zgrade na početku Bulevara oslobođenja od juče su izloženi buci i štetnim izduvnim gasovima koji se šire iz plastične ventilacione cevi koju su iz lokala brze hrane sproveli na drugu, dvorišnu stranu stambene zgrade.

Lokal je otvoren uz balone i koktel i prigodne goste, a iz cevi sa druge strane dvorišta je samo počela da zuji, bruji, miomiriše i kulja neprirodan topao vazduh.

Postoji obećanje od vlasnika lokala da će cev propisno sprovesti do krova u narednim danima, ali i zdravorazumsko pitanje: Kako je ovo uopšte moguće da se dešava u širem centru grada Novog Sada?

I dok nadležne službe rade po procedurama...zajednički stambeni prostor odjekuje od zujanja (doduše malo slabije danas) i miomirisa girosa od 9 ujutru do posle ponoći.

Megafon #2821

Megafon #2821

Oceni vest:
26
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ja

  pre 41 dan i 22 sata

  Ovo se desava u celom gradu, jednostavno svaki lokal sad moze da se preuredi tako da se samo izbaci cev napolje i da davi citave kvartove u milim mirisima komercijanih kuhinja.

  Oceni komentar:
  0
  24
 • Ana

  pre 41 dan i 20 sati

  Trebalo je proveriti sve pre same upotrebe.
  Vlasnici lokala brze hrane zaista moraju hitno da reaguju.

  Oceni komentar:
  0
  18
 • Milica

  pre 41 dan i 17 sati

  Ovim gradom vladaju bahati, primitivni i bezobrazni! I to svakim danom postaje sve gore i gore. Ali neka nam je tako jer smo toliko lenji da ne samo što nismo u stanju da ustanemo i kažemo da je dosta, većina nije u stanju da odvoji ni 5 min vremena da popuni jednu od online anketa koju su neki pokrenuli da pokušaju bar neku promenu da izdejstvuju za dobrobit svih. Sramota!

  Oceni komentar:
  0
  23
 • Mihajlo

  pre 32 dana i 3 sata

  @Milica - Kada pocnu da nas trpaju u radne logore jer smo protiv vlasti, mozda cemo se onda trgnuti... ako ne bude kasno.

  Oceni komentar:
  0
  2
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.