FOTO: Muke stanovnika Somborske ulice i Bulevara patrijarha Pavla

16. septembar 2021. | Ostalo

Poštovana ekipo portala,

Pratim Vas na društvenim mrežama i primećujem da imate fine rubrike, poput "Gradske face", "Megafon"... Sviđa mi se i što slušate građane i njihove probleme i oglašavate što, nadam se, dovodi do rešenja ili bar skretanja i ukazivanja na problem gradskim vlastima.

Požaliću se i ja u nadi da će nam neko pomoći.

Živimo u ulici Somborska 1, koja izlazi na Bulevar patrijarha Pavla. Naš zajednički problem je javna površina, gradsko zemljište između dve zgrade koje je sve veći problem jer se diže prašina i pesak kad je lepo vreme, kao ovih dana ili, kad je kiša, nastanu blato i rupe, a problem je i parking.

Zemljište se nalazi između zgrade Somborska 1 i Bulevara patrijarha Pavla broj 125.

Parkiramo automobile, ali se primeti sve veći problem sa parking mestima, a stanari drugih ulaza moraju proći tim delom da bi ušli u dvorište iza zgrade.

Žalili smo se mesnoj zajednici više puta, od koje, naravno, nismo dobili informaciju da li u planu i kad završetak i uređenje tog prostora. 

Problem je što su investitori platili uređenje tog prostora kada su dobili dozvolu za gradnju, komšije iz susedne zgrade čekaju 9 godina uređenje, pisali su peticiju gradu, ali je odgovor bio dok se ne završi objekat preko puta njih (Somborska 1) neće ništa učini. Objekat je završen pre godinu dana a svima nama je problem ili blato ili prašina, pristup objektima i parkiranje, rupe sve veće mada su bile sanirane od strane investitora Dijagonala doo, ali posle kiše i blata nastaju ponovo.

Jelena

Megafon #1359

Megafon #1359

Megafon #1359

Megafon #1359

Oceni vest:
13
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nika

  pre 30 dana i 7 sati

  Potpuno isti problem, ali kod nas je u pitanju čitava ulica. Ili se davimo u prašini ili ne možemo da prođemo od blata i rupa. Takođe smo se obraćali mesnoj zajednici i gradu ali bez ikakvog efekta. Čak nam ni strugani asvalt nisu dali iako su obećali. Ulica Nova 11 Petrovaradin. Ako treba, poslaćemo i fotografije ali jako podseća na ovo iz članka.

  Oceni komentar:
  3
  10
 • Dušan

  pre 30 dana i 4 sata

  Identičan problem imamo i u produžetku Ilirske, deo koji je spaja sa Kiš Ernea. Ili plivamo u barama u blatu, ili u prašini i kraterima. Investitor je sve uredno platio gradu, ali već dve godine kao da živimo u Jatagan Mali.

  Oceni komentar:
  2
  10
 • Biserka

  pre 30 dana i 1 sat

  Ovako izgleda nas deo Prvomsjske, takodje Telep, koji izlazi na Bul patrijarha Pavla, dijagonalno od nove Hitne pomoci!!!

  Oceni komentar:
  1
  8
 • renato

  pre 29 dana i 4 sata

  sramota za glavni grad Vojvodine...

  Oceni komentar:
  0
  3
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.