FOTO: Neispravan šaht u sred centra, nadležni ne reaguju

06. jul 2022. | Rad gradskih preduzeća

Šaht na uglu ulica Nikole Pašića i Grčkoškolske. Poklopac šahta napukao i kvar prijavljen JKP Vodovod i Kanalizacija pre 13 dana, pošto kvar nije otklonjen, a građani prelaze preko istog i samo je pitanje momenta kada će neko upasti i povrediti se poziv ponovo upućen juče da bih dobio informaciju da šaht nije kanalizacioni i da oni nisu nadležni da poprave. Ne treba napominjati da nisu našli za shodno da problem proslede instituciji koja bi trebalo da reši problem. Prilikom istog telefonskog razgovora dobio sam informaciju da je još neko prijavio kvar Gradskoj inspekciji koja je isti iz kancelarije prosledila Vodovodu i kanalizaciji bez da je inspektor izašao na teren i utvrdio kome šaht pripada.

Zovem Gradsku inspekciju gde objašnjavam problem i naglašavam da neko treba da izađe na teren da inspektor ne bi automatski prosledio prijavu gde mi lice koje prima prijave reklo da ostavim broj telefona kako bi me inspektor kontaktirao. Još uvek niko nije pozvao.
 
Grane koje sam juče postavio i vezao najlon kesu kako bi građani zaobilazili danas su polomljene.
Mole se nadležne institucije da odrade svoj deo posla za koji su plaćene kako se neko ne bi povredio!
 

Vladimir

Megafon #1862

Megafon #1862

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bilja S.

  pre 41 dan i 4 sata

  Pa svi idu na Exit da podrže borbu Ukrajine protiv Rusije i nemaju vremena.

  Oceni komentar:
  8
  5
 • Rumpelstiltskin

  pre 40 dana i 10 sati

  Ovde bi leš mogao da leži na zemlji i da ga niko od nadležnih ne skloni sve dok im građani svojim prijavama ne dodijaju. Niko nije nadležan niti odgovoran za ništa, i niko ne zna ništa. Večita borba sa vetrenjačama.

  Oceni komentar:
  4
  5
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.