FOTO: Parkiranje na zelenoj površini

13. januar 2022. | Novosađani – vrline, mane, navike

U ulici Stevana Momčilovića, između broja 2 i 4, nalazi se parking nedovoljan za sve automobile. Prošlo leto i jeseni rađena je rekonstrukcija toplovoda i nije bilo moguće ući na parkiralište iz ulice (preko puta je osnovna škola), te su se stanari iz ove dve zgrade i okolnih parkirali na tzv. zelenoj površini. Na fotografiji se vidi da je utaban put koji vodi na drugu ulicu. Želim da upozorim stanare da se ne parkiraju na zelenoj površini, jer je neko od savesnih komšija već prijavljivao Komunalnoj policiji i kazna koja se za ovaj prekršaj izriče je 25.000 din. Ako sam je ja platila, Vi nemojte da dođete u tu situaciju, zbog dobrih komšija.

 

Jasmina

Megafon #1581

Oceni vest:
8
11

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Topovsko meso

  pre 208 dana i 13 sati

  Isti slucaj u Antuna Urbana! 25000 + 13500 za odnosenje vozila. Ulozio sam zalbu koja je legitimna posto su probijeni rokovi bili dve nedelje. Dobio sam i kamatu od 17000 iz pravne slizbe jkp parking servisa, dok je trajao postupak. Banana sistem za topovsko meso! Tuga je sto samo za obicne gradjane tzv "buraniju" vaze ova pravila.

  Oceni komentar:
  3
  20
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.