FOTO: Paukova klopka ili klopka za pauka?

21. septembar 2018. | Rad gradskih preduzeća

Između zgrada na Bulevaru Oslobođenja 34-38 i 40-46 na jako opterećenom parkingu zauzeta su dva parking mesta za protivpožarni put od 4,6 metara. To je veoma korisno zato što se radi o visokim zgradama kojima ne može da se priđe vatrogasnim kamionom na drugi način osim ovoga. Međutim, "projektant" i izvođač ovog prolaza su zaboravili činjenicu da se na tako ucrtanom putu nalazi trafo stanica i to na skoro pola ovog prolaza i da između znaka i trafoa ne može da prođe kamion.

Naravno, to nije sprečilo revnosnog pauka koji je otkrio ovu svojevrsnu klopku da po nekoliko puta na dan uklanja vozila parkirana ovde, samo uvek zaborave da uklone i trafo stanicu koja se takođe nalazi na protivpožarnom putu!
 
Inače je ovaj parking poslednji prema centru grada koji se ne naplaćuje tako da se svako jutro ovde nađe veliki broj vozila u potrazi za slobodnim mestom.
 
Molimo nadležne da uklone ili da znak postave na odgovarajući način zato što  takozvani protivpožarni put ne služi ničemu odnosno samo predstavlja samo paukovu klopku.

Megafon #372

Megafon #372

Megafon #372

Megafon #372

Oceni vest:
11
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.