FOTO: Problem higijene u centru grada

06. oktobar 2020. | Novosađani – vrline, mane, navike

Javljam se usled problema koje se dešava u samom centru grada Novog Sada, unazad već mesec dana, u nadi da ćemo uspeti rešiti medijskom eksponacijom.

Naime, ulice najstrožijem centru grada Novog Sada, Grčkoškolska i Miletićeva su svako jutro predmet prljanja i nereda nesavesnih građana i njihovih ljubimaca.

S obzirom da se firma u kojoj radim nalazi upravo na tom mestu, svako jutro zateknemo enormnu količinu smeća, flaša, psećeg izmeta - naročito ispred samog ulaza u objekte.

U pokušaju rešavanja ovog problema zajednički sa JKP "Čistoća" i sa Komunalnom policijom, uputili smo dopise i dokaze prema obe službe, međutim samo smo dobili odgovor prebacivanja nadležnosti sa jednih na druge, kao i da čišćenje toga nije obaveza nijedne komunalne službe (čak ni javne higijene) već na pojedincu / vlasniku ljubimca.

Smatramo da je Zepter banka zgrada jedna od simbola grada Novog Sada, često predmet fotografisanja i ne zaslužuje da svakodnevno bude natrpana smećem i psećim izmetom. Grčkoškolska ulica je jedna od najstarijih ulica u Novom Sadu, koje predstavlja staro jezgro grada gde jos uvek ponosno stoje monument zgrade pod zaštitom kulturnih dobara i vrednosti, te je na nama da je sačuvamo a ne prljamo.

Megafon #889

Megafon #889

Megafon #889

Megafon #889

Oceni vest:
12
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.