FOTO: Problem neuklanjanja pokošene trave

26. maj 2022. | Rad gradskih preduzeća

Već par godina unazad, nakon što radnici "Gradskog zelenila" pokose travu, ista se ostavlja po travnjacima da se suši i trune, pri čemu ispod tih gomilica nova trava ne može da raste i travnjaci propadaju.

Od prošle godine, "Gradsko zelenilo" u okviru svoje mehanizacije ima i malo vozilo, koje kosi travu i sakuplja je u spremnik, koji se nalazi na vozilu pozadi. Prošle godine su radnici, nakon završetka košenja, samo istresli iz spremnika gomilu te pokošene trave na ivici travnjaka a juče je spremnik bio podignut i otvoren tako da je, u toku košenja, pokošena trava samo ispadala na travnjak.

Zar travnjaci svake godine, posle košenja, moraju da izgledaju ovako, kao što se vidi na slikama???

Ovo je problem na koji građani svake godine ukazuju.

Nedavno sam uputila mejl, sve sa slikama travnjaka sa ostacima pokošene trave, "Gradskom zelenilu" sa pitanjem čija je to nadležnost. Naravno, odgovor nikad nije stigao. Mejl sa slikama uputila sam još nekim medijima, ali još uvek nije bilo reakcije.

Nataša

Megafon #1788

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.