FOTO: Radovima u Branislava Nušića se ne vidi kraj

04. oktobar 2022. | Rad gradskih preduzeća

10. augusta 2022. godine započeti su radovi na rekonstrukciji toplovoda u ulici Branislava Nušića od broja 11. do Futoške.

Na početku radova smo obavešteni da će se isti završiti do 24.septembra 2022.

Danas je 4.oktobar, a kraj radova se ne nazire.

Pri tom, na gradilištu nije istaknuta tabla o radovima iz koje je vidljivo ko je izvođač radova ni broj rešenja niti bilo koja druga informacija. Stanari su prepušteni da se snalaze sa parkingom jer su sva okolna parkirališta u zoni a prilikom prigovora Parking servisu odgovor je da se obratimo gradu.

Stariji sugrađani i osobe sa invaliditetom ne mogu da koriste usluge taksi vozila i odlazu odlazak doktorima u nedogled jeur nema obaveštenja do kad se odlaže završetak radova.

Saobraćajni kolaps u ulici koja nije adekvatno obeležena o izmeni režima saobraćaja pa mnogi sugrađani uđu vozilom na gradilište...

Pri tom na gradilištu se svakodnevno vide 2-3 zaposlena koji tu i tamo nešto rade ali sve zajedno sporo.

Pitanje je i ko izvodi radove i pod čijim nadzorom tako da kvalitet će biti vrlo diskutabilan.

Milan

Megafon #1998

Oceni vest:
18
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Da

  pre 62 dana i 1 sat

  Lepo se skupite stanari iz ulice i kolektivnu tužbu ako probiju rok i nek se dotična gradska "preduzeća" dogovore ko je za šta nadležan

  Oceni komentar:
  1
  7
 • NS

  pre 61 dan i 1 sat

  Verovatno radnici nisu dobili plate, pa su obustavili radove. Kao sto je bio slucaj kod OS Milos Crnjanski na Satelitu kad su menjane toplovodne cevi mesecima. Bez brige, kad im uplate novce zbrzace i ofrlje odraditi, kao i sve ostalo u gradu.

  Oceni komentar:
  0
  3
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.