FOTO: Ruglo u centru Novog naselja

28. maj 2020. | Rad gradskih preduzeća

Šta reći... u centru Novog naselja  g o d i n a m a stoji ruglo za koje Grad zna i daje za to dozvolu... Za novac, drugo nije ni važno...

A GDE SU TU GRAĐANI? Pretpostavljam da su u gradskoj vlasti i gospoda sa Naselja, ili barem  predstavljaju Novo naselje, ali im nije važno, a možda nikad nisu svojim nogama ni prošli kroz naselje...

Obećaće svi opet sve i trajaće to dok traje kampanja... A mi ćemo opet gledati u to i jedan po jedan se provlačiti kroz prolaz koji nam je ostavljen.

Mora da taj novac toliko znači gradu kad  građani nisu bitni, niti izgled grada. Pa to je Novo naselje...

Ima ovde mnogo ružnih slika, ali o tome ću neki drugi put... 

Ivanka

Megafon #784

Megafon #784

Megafon #784

Megafon #784

Megafon #784

Oceni vest:
24
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • B

  pre 150 dana i 15 sati

  Znam da su se stanari okolnih zgrada zalili nadleznim na ovaj "objekat" vise puta u poslednjih 20 godina, koji samo "usput" receno ni nema dozvolu za gradnju, i nista, jedno veliko NISTA. Tako da da - gradu jeste ocigledno vazniji novac koji dobije da progleda kroz prste vlasniku ovog nazovi objekta od uzurpiranog javnog prostora koji pripada svim gradjanima podjednako.

  Oceni komentar:
  0
  12
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.