FOTO: Skerlićeva i Zlatne grede raskopane već godinu dana

16. januar 2024. | Ostalo

Da li je moguće da je za sređivanje dve uličice od po nepunih 200 metara potrebno ovoliko vremena?
Skerlićeva i Zlatne grede su raskopane već maltene godinu dana! U Kini bi za to vreme izgradili celo naselje!! Imaju li izvođači radova u vidu da u tim ulicama žive ljudi koji već mesecima niti mogu da iz kuća izađu niti da u iste uđu a da ne gacaju po blatu, kojima niko u goste ne može da dođe, koji od buke tih (ne)radova ni kućni mir nemaju već mesecima? Imaju li u vidu i da u tim ulicama postoje lokali koji zbog njih ne rade već mesecima, a o ljudima koji u tim lokalima rade da i ne govorim? Nerad izvođača radova je sada već prešao u maltretiranje svih onih koje sam gore naveo, kao i svih nas koji smo te ulice svakodnevno koristili pre nego što su ovi (ne)radovi počeli. I onda se naši građevinci pitaju zašto država neće da ih angažuje na kapitalnim projektima već angažuje strance! E, pa, evo vam razloga! Kao da to nije dovoljno, morali su i celu Pašićevu da ozidaju skelama pa se više ni ono malo trotoara što su nam ostavljali razni dostavljači ne može koristiti već moramo da idemo po putu!
Gospodo, izvođači (ne)radova u ovim ulicama, SRAM VAS BILO!! Završavajte već jednom te ulice da možemo normalno istima da prolazimo!

Megafon #2737

Megafon #2737

Oceni vest:
26
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • podbarac

  pre 187 dana i 20 sati

  Ima više od godinu dana , nisu sposobni ni za vodu nositi.

  Oceni komentar:
  0
  28
 • kroki dil

  pre 187 dana i 11 sati

  Trebali bi stanari tih ulica i vlasnici lokala u njima da se udruze i podnesu zajednicku tuzbu protiv izvodjaca.

  Oceni komentar:
  0
  23
 • Sale

  pre 187 dana i 10 sati

  Al su sposobni da kradu izbore. I da potplaćuju sirotinju.

  Oceni komentar:
  1
  17
 • Majka

  pre 179 dana i 10 sati

  A da ne zaboravimo da u vrtiću zlatna greda idu bebe, koje roditelji dovode kolicima sa kojim ne mogu da pridju. I da se već 1,5god ti radnici svaki dan deru pod prozorom i buše dok deca pokušavaju da spavaju.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Nenad Siljanovic

  pre 19 dana i 18 sati

  Vec dugo vremena se izvode radovi,raskopane ulice,kad pada kisa voda se skuplja u tim rovovima i posto nema gdje drugo ulazi u podrume puni ih i dalje ostecuje temelje i uredjene podrume. Sada je voda ostetila i strujne kablove,poslije zadnjih padavina i naravno krivi su vlasnici kuca ,koji vec treci dan nemaju struju a elektrodistribucija jos nije dosla da otkloni kvar. Naravno nikom nista. Nemate ni kome da se obratite ni da se pozalite. Prebacuje se krivica sa investitora na izvodjaca radova itd.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.