FOTO: Smeće na Bulevaru Evrope

31. maj 2020. | Novosađani – vrline, mane, navike

Nedelja po podne, ponosni široki novosadski bulevar sa uživanjem dočekuje svoje sugrađane koji žele da se prošetaju. Ali sugrađani ne uživaju toliko...

Ne zna se da li je ružnije što JKP "Čistoca" ne čisti redovno ili što vlasnici pasa ne mogu da prošetaju do susedne kante i odlože "proizvod" svojih ljubimaca.

Verovatno sutra neće ponovo dolaziti na tu livadu da ih istrčavaju, a ostali prolaznici tu ne treba ni da prolaze ako im g**** smetaju.

M

Megafon #788

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • NS nekultura

  pre 30 dana i 23 sata

  Ovu kantu nisu prepunili, niti smeće oko nje razbacali vlasnici pasa, već građani koji nemaju pse. Iako na kanti postoji nalepnica koja upozorava da je to namećeno za odlaganje izmeta pasa, prosečan novosadski seljober ili ne zna šta to znači, ili ga ne interesuje. Najčešće je ovo drugo. Grad nam je odvratno prljav, pa ako pričamo o kulturi, onda verovatno pričamo o nekom drugom vremenu i drugačijoj strukturi stanovnika ovog grada.

  Oceni komentar:
  2
  4
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.