FOTO: Sramota, stvarno sramota...

02. oktobar 2019. | Rad gradskih preduzeća

Više puta sam u ovoj rubrici skretala pažnju na činjenicu da pokretne stepenice u pothodniku više ne rade nego što rade, a ovih dana vidim da ima još naših sugrađana koje tišti ovaj problem. Tako je nepoznata osoba u novosadskom podzemnom prolazu napisala:

Sramota! Samo jedne u gradu – stepenice ne rade nikad!

I zaista, postavlja se pitanje svrsishodnosti ovih (ne)pokretnih stepenica već godinama. Prema nekim poluproverenim informacijama, došla sam do saznanja da stepenice otkazuju prilikom iole jače kiše jer nisu pravljene za takve vremenske uslove, ali, s druge strane, imali smo jedno od najsunčanijih leta u gradu, prelepo vreme je čak i danas, ali stepenice i dalje stoje samo kao ukras. 

A Vama, dragi gradski čelnici, poručujem da ih ili popravite jednom za svagda, ili da ih uklonite i proširite stepenište, jer ovo više stvarno nema smisla. Kako reče neznani Novosađanin ili Novosađanka – sramota!

Mislite na starija lica, osobe sa hendikepom, majke s decom, na VAŠE SUGRAĐANE!!!

 

Megafon #558

Megafon #558

Oceni vest:
24
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Boba

  pre 312 dana i 9 sati

  Jel to lift majstor preminuo ?

  Oceni komentar:
  1
  4
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.