FOTO: Stanje učionica u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Kamenici

14. maj 2019. | Školstvo

Dobar dan. Želim da skrenem pažnju na stanje učionica u "Jovan Jovanović Zmaj" u Sremskoj Kamenici. Potpuno je nebezbedno za decu.

U učionici gde pohađaju nastavu đaci prvaci I3 je stanje alarmantno. Podne obloge otpadaju i deca zapinju za obloge i povređuju se. Zatim, zavese na prozorima ne funkcionišu i kada Sunce sija kroz prozor, decu ometa tokom nastave jaka svetlost i toplota koja prodire kroz stakla. Žalosno je to da u 21. veku i doba kompjutera, tableta... deca nemaju ni najosnovnije uslove za rad.

Pre 25-30 godina mi u ulozi učenika smo imali lepše i opremljenije učionice. Poslao sam pre 3 nedelje e-mail gradonačelniku Novog Sada, a vezano za ovaj problem u Sremskoj Kamenici u osnovnoj školi i nisam dobio nikakav odgovor. U školi je odgovor na trenutno stanje da škola nema novac za saniranje i renoviranje učionica.

Pitam se, kako država ima nocac za kružni tok koji se gradi u Sremskoj Kamenici, kao i sređivanje parka u istoj, a nema novca za renoviranje učionica za učenike koji su naša budućnost. Žalosno je što se na televiziji prikazuje modernizacija škola, uvođenje tableta za nastavu, a nemaju ni najosnovnije uslove u učionicama.

Megafon #466

Megafon #466

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.