FOTO: Toalet na Đačkom igralištu

13. maj 2023. | Ostalo

S obzirom na broj sugrađana, svih starosnih kategorija, koji posećuju Đačko igralište u svrhe rekreacije, da li je moguće postaviti Toi Toi ili nešto slično, jer u blizini nigde nema toaleta?

Foto: Moj Novi Sad

Redakcija: Posetili smo danas Đačko igralište da vidimo o čemu se radi. Čini se da toalet postoji ali nije baš u funkciji.

Megafon #2364

Megafon #2364

Megafon #2364

Megafon #2364

Oceni vest:
20
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ljilja

  pre 19 dana i 22 sata

  Da..pod uslovom da ga redovno održavaju i prazne.Inače ako ga budu održavali kao što održavaju već postavljene na keju,neće se moći proći od smrada.

  Oceni komentar:
  2
  29
 • djolw

  pre 8 dana i 18 sati

  Haha kad se pišalo niz vetar? ...Nikada. Ovo ni ne treba da bude tu odavno samo niko neće da rešava, već je od 2009. od univerzitetskih igara. Nego apelujemo sredite ovaj teniski teren koji niko ne koristi; mrežice na koševima koje su š kvaliteta a kao nove su; konstrukcije koševa oje su se koristile 1935. I betonski teren koji je dobar ali mator kao i betonsku stubovi za koševe. Jel ima neko normalan da ovo već nije primetio, na najpopularnijem mestu, basket mecca novog sada.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.