FOTO: U čemu je problem?

12. april 2023. | Novosađani – vrline, mane, navike

Čitam da su artuditu zvona za sakupljanje staklene ambalaže u gradu puna i da će se češće prazniti. OK, nemam ništa protiv.

Jutros sam zavirila u jedno od njih, a slično stanje sam videla i pre neki dan u drugom: u njima ima svega, čak i pored toga što se pored nalaze podzemni kontejneri za odlaganje komunalnog i amblažanog otpada, a negde čak i onih za pet ambalažu.

Nije mi jasno u čemu je problem i zašto je teško odložiti otpad u odgovarajući kontejner.

Znači, kulturo eveme...

Dora

Megafon #2336

Megafon #2336

Oceni vest:
21
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Rodženi Novosadžanin

  pre 231 dan i 14 sati

  Grad je bio čistiji dok su dolazili izbegli iz Bosne, Hrvatske... Kako je krenula prodaja oranica po Vojvodini, tako seljaci došli do love, pa u grad se nastaniše, a manire bacanja smeća, šuta, itd, ne ostaviše u rodnom zavičaju

  Oceni komentar:
  24
  30
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 230 dana i 19 sati

  I ja sam se to zapitao, mozda jedino racionalno objasnjenje da ljudi misle da ce radnici cistoce prebaciti pet ambalazu na odgovarajuce mesto, treba sto pre pokriti ceo grad kontrjnerima za plastiku…

  Oceni komentar:
  7
  17
 • Jole

  pre 229 dana i 18 sati

  Sve je to donela olos sa strane moze da kaze sta god ko hoce, imam predrasude i to opravdano. Sami su to potvrdjivali svojim ponasanjem. Za svojih pola veka zivota video sam samo ruzne stvari i postupke, ruzna iskustva sa tim nekulturnim, bahatim i primitivnim ljudima.

  Oceni komentar:
  15
  9
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.