Grafiti po lokalima, automobilima i kućama na Podbari

21. jul 2019. | Novosađani – vrline, mane, navike

Sinoć je u ulici Marka Miljanova, crnim auto sprejom ispisano "SOOS" po mnogim fasadama zgrada, lokala, kuća i na dva automobila (Ford fokus i Renault Cangoo). Policija je obaveštena, ništa se tome ne može učiniti, osim da podignemo privatne krivične tužbe ako znamo počinioca!!! Automobili koji imaju dodatno Kasko osiguranje, mogu potraživati odštetu, ako nemaju opet jedino privatna krivična prijava.

Molimo moguće očevice da nam pišu ili nas pozovu, bili bismo veoma zahvalni. Pronašli smo i čep tog auto spreja, sa kojeg su vidljivi otisci, ali to kao i mnogo drugih dokaza, policiji nije dovoljno.

Pozdrav sa stare Podbare na kojoj je borba sa tolikom nekulturom i bezobrazlukom postala svakodnevnica.

Megafon #503

Megafon #503

Megafon #503

Megafon #503

Megafon #503

Megafon #503

Oceni vest:
7
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sandra Popović

  pre 186 dana i 7 sati

  Grafiti su ispisani na preko 30 mesta u dve ulice, Marka Miljanova i Filipa Višnjića. Policija je mišljenja da ti nije,, neka" šteta! Valjda zato što nisu njihovi automobili ili njihove fasade. Kako god, koliko su iznepirili počinioci, možda još više nereakcija policijske stanice sa Klise. Ostaje jedino da sami tražimo počinioce, sa se obraćamo portalima sa apelom da se svi ostali koji su slične ne(savesti), zaustave u takvim namerama i da svoja nezadovoljstva ili poruke poručuje drugim metodama. Civilizovanijim, časnijim i vaspitanijim. Svaka čast roditeljima, koji svoj jedini zadatak, koji se zove vaspitanje dece u ljude, nisu želeli odraditi. Sada pogledajte, ovo je samo jedan primer, vašeg nerada sa vašom decom... znate li šta je sledeće?! Ali, naravno, vi čitajte i dalje vaše Kurire, gledajte rijalitije i pušite do ponoći u kafanama, očigledno su vam deca od njihovog rođenja bila višak, ondaa je ulica preuzela brigu i svoj metod odgoja tih nedužnih stvorenja za koje niste imali snage, a ni ljubavi. Sve što je trebalo, je primer, odnosno, oni su samo iskopirali vas, jer im je to bilo blisko i najlakše. Sad gledajte, osim što vama prave probleme, prave štetu i nama, koji to ničim nismo zaslužili. Hvala ovom portalu, za ovu objavu, ostaje nam da se nadamo nekom rešenju!

  Oceni komentar:
  0
  16
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.