Gužve u novoj šalter sali Gradske poreske uprave

18. februar 2021. | Gradska uprava – (ne) funkcionisanje administracije

Dva šaltera za grad od pola miliona ljudi... Red se otegao 30 metara u novoj šalter sali GPU u Vojvođanskih brigada 26... Čekanje oko 2 sata...

Drugo, radnica koja radi na izdavanju šifri za elektronski pristup GPU nema čitač LK, kao ni softver za to što treba da radi... Uputila me u poštu da otvorim nalog za pristup... Užas!

Milan

 

Megafon #1062

Oceni vest:
10
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Novosadjanka

  pre 13 dana i 6 sati

  Poreska apsolutno mora na reviziju. Sve u vezi novosadske poreske uprave je katastrofalno! Online aplikacija za porez je užasna i korisnički neprijateljska (neću ni da pokušavam da se maltretiram s tim), redovi ni slučajno ne bi smeli da postoje da se posao tamo radi kako treba, računi koje treba platiti već u januaru ili februaru ne stižu do jula, ako uopšte i stignu, tako da plaćamo otprilike, sve se radi ručno i ništa nije automatizovano (otud redovi), zbog nestizanja računa ljudi uplaćuju na pogrešni račun ili sa pogrešnim pozivom na broj pa dobijaju kazne iako su platili, a kancelarije u poreskoj nisu opremljene ništa bolje nego 70tih godina prošlog veka. Potrebna ja bolja online aplikacija za pregled računa, prijatnija i lakša za upotrebu (odakle mi pobogu čitač LK i zašto da ga kupujem da ne pominjem ostale potrebne gluposti?), obuka za rad računarom i aplikacija za sve zaposlene u poreskoj, obavezno slanje računa BAR 3 meseca pre prvog roka za plaćanje, makar na mejl, i revizija uzroka redova da se i to reši. Ovako kako je sad prosto ne valja nikom.

  Oceni komentar:
  0
  31
 • Daša

  pre 12 dana i 4 sata

  Nekada je prijavljivanje bilo puno jednostavnije,pa smo i mi 70-godišnjaci, mogli pogledati stanje i e-bankom platiti.
  Sada tim novim izmenama, nismo u mogućnosti da se prijavimo i otvorimo stranicu da bi pogledali stvarno stanje.
  Zašto više nije dovoljna šifra i lozinka, pa nisu to bankovni računi.

  Oceni komentar:
  0
  7
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.