Hajde da udomimo preslatku slepu macu!

26. jul 2022. | Ostalo

Zdravo, ovo je Dalija i potrebna joj je pomoć ne bi li živela iole dostojanstven život. Našli smo je na ulici (doslovno, na sred ulice), slepu i slabu.

Inficirano oko se će najverovatnije kad tad morati da se vadi, praktično ništa nije ostalo od njega - uživo kad smo je našli, prizor je bio zaista stravičan. Drugo oko je gotovo potpuno bledo, tako da su dobre šanse da će zauvek ostati slepa.

TRENUTNO STANJE
Dalija je stacionirana kode fenomenalnih veterinara u Family Vet ambulanti u Novom Sadu. Dobro reaguje na terapiju, očišćena je od parazita, nije zarazna, mazna je i relativno razigrana. I dalje je slaba i mršava, ali to će se vremenom rešiti. Međutim, došlo je vreme da Dalija pređeu siguran dom.

USLOVI za udomljavanje, stalno ili privremeno:
- Preporuka veterinara je da Dalija bude smeštena u stan, idealno da ne dolazi u dodir sa ostalim mačkama (mi kao nalazači zbog ovoga prosto otpadamo jer živimo u potpuno drugačijim uslovima od opisanih).
- Osim redovne nege, sigurno će još neko vreme morati da prima kapi u oči.
- Ukoliko Daliju želite prvo da upoznate, to možete uradite radnim danima u Family Vetu u ulici Lilike Bem. A ukoliko żivite van Novog Sada, a želite da je udomite - računajte na besplatan prevoz.

Link do posta koji možete da šerujete i tako povećate šanse za Dalijino udomljenje je na Fejsbuku. Ljudi koji su je našli tamo prikupljaju stredstva za stacionar: https://bit.ly/3ou8O2G

Megafon #1885

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.