JMBG JAVNO ODSTAMPAN NA POKAZNIM KARTAMA GSP-A

18.04.2016. - Status megafona # 99 je promenjen u zatvoreno

04. april 2016. | Rad gradskih preduzeća

godisnje pokazne karte za penzionere GSP-A osim slike i pune adrese stanovanja poseduju jos i JMBG koji je po zakonu o informacijama zabranjeno javno iznositi /a jos i stampati / , pa ako nekom ukradu pokaznu ili je slucajno izgubi eto za lopove "veselja" mogu da zloupotrebe taj podatak kako god hoce. a ko je u GSP-U odlucio da se ta informacija tako javno iznese? to je pitanje za nadlezne. uzmite jednu godisnju kartu za penzionere i uverite se sami da je sve tacno sto sam ovde napisao

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 99 je zatvoren uz sledeći komentar...

Poštovani, prenosimo Vam odgovor koji smo dobili od JGSP "Novi Sad":
"JGSP 'Novi Sad' izdaje godišnje karte za određene kategorije korisnika usluga prevoza, među kojima se nalaze i osobe starije od 65 godina. Prilikom izrade putnici moraju da prikažu dokaz da imaju uslov (65 godina starosti) za izradu povlastice. Zbog evidencije godišnjih karata, provere identifikacije i sprečavanja zloupotrebe, na godišnjim kartama je odštampan JMBG, kao što se to čini i u dokumentima banaka, pošte, u zdravstvenim knjižicama.., pa molimo putnike da svoje karte čuvaju kao što čuvaju i ostale dokumente."

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.