Još jedan slučaj nesavesnog vozača

18. septembar 2019. | Rad gradskih preduzeća

Sa zakašnjenjem, ali svakako vezano za istu temu nesavesnih GSP vozača. Dakle, isti dan kao i u ranije objavljenom komentaru, subota, 14. septembar. Autobus na liniji 7A.

Pri ulasku na prvoj stanici oko 10.20 u Rumenačkoj čudan prizor - dečačić od svojih, recimo, 5 godinica stoji provučen ispod šipke tik uz šoferšajbnu, sam. Očigledno ušao/uveden ranije. Tokom vožnje uvlači se i izvlači iz vozačeve kabine (za ostale putnike "razgovor sa vozačem nije dozvoljen zbog bezbednosti") te njih dvojica ćaskaju. Subota pre podne, gužva, nagla kočenja i oštra skretanja neminovna. Do koje mere ide nemar, bahatost i neodgovornost vozača koji ovako vozi dete, pa neka je i njegovo sopstveno? I kakva se predstava detetu u glavi stvara? Ko drži volan taj postavlja pravila? On je, verovatno, bio detinje oduševljen činjenicom da sme da stoji gde niko drugi ne sme, potpuno nesvestan moguće opasnosti.

Da li mi, novosađani, zato što je GSP nesposoban da zadrži kvalifikovane, ozbiljne i odgovorne vozače, treba da prihvatimo svaku vrstu "ja držim volan u rukama i radiću šta ja hoću" ponašanja samo zato što treba da budemo "srećni" što ima iko da nas vozi? Ne. Nemate vozača, vozila vam se raspadaju i gore sama od sebe...gasite firmu.

Pa Novi Sad bar ima alternativu! Ravan i ne previše velik, mogli bismo i peške i bili bismo zdraviji.

Megafon #540

Megafon #540

Oceni vest:
1
6

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bilja

  pre 125 dana i 4 sata

  Zanimljivo , kako sve vidite i snimite, kako nikada ne snimite kad vozace svakodnevno psuju, vredjaju, tuku. Tada se svi prave ludi. Jos malo gospodo, ostacete i bez tih nesavesnih vozaca !

  Oceni komentar:
  1
  6
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.