Konkurs za priznanje "Anđeosko srce"

19. januar 2024. | Ostalo

Konkurs za priznanje "Anđeosko Srce"

U duhu podsticanja dobročinstva, humanosti i empatije, naše udruženje ponosno najavljuje pokretanje prvog godišnjeg konkursa za priznanje pod nazivom "Anđeosko Srce". Cilj nam je prepoznati i nagraditi pojedince čija dela nesebičnosti ostavljaju trajan pozitivan uticaj na zajednicu i svet oko nas.

"Anđeosko Srce" je posebno priznanje koja se dodeljuje pojedincima koji su se istakli svojim izuzetnim doprinosom humanosti, ljubavi prema bližnjima i angažovanju u pružanju podrške onima kojima je najpotrebnija. Ovo priznanje ne samo da slavi dobročinstvo, već i promoviše ideju da svaka pojedinačna akcija može imati značajan uticaj na zajednicu i svet u celini.

Dobročinstvo u lokalnoj zajednici: Pojedinac koji se istakao svojim nesebičnim delima u lokalnoj zajednici, bilo da je reč o volontiranju, organizaciji humanitarnih akcija ili podršci socijalno ugroženima.

Inovativna humanitarna inicijativa: Osoba koja je pokrenula ili podržala originalnu inicijativu koja doprinosi rešavanju društvenih problema ili poboljšanju kvaliteta života drugih.

Empatični lider: Pojedinac koji se ističe kao lider sa izuzetnom empatijom, pružajući podršku, razumevanje i motivaciju drugima.

Međunarodni humanitarac: Osoba čije su aktivnosti i doprinos prepoznati na globalnom nivou, bilo kroz rad sa međunarodnim organizacijama ili neprofitnim projektima širom sveta.

Pobednici u svakoj kategoriji "Anđeoskog Srca" će biti nagrađeni specijalnom statuetom, sertifikatom priznanja i medijskim pokrivanjem kako bi se široj javnosti predstavili kao inspiracija i primer humanosti.

Prijave za "Anđeosko Srce" su otvorene od 21.12.2023. od 22h do 12.02.2024. do 22h. Svi zainteresovani pojedinci mogu nominovati sebe ili druge putem online obrasca na našim društvenim mrežama udruženja Iz drugog ugla Veternik (bio)

"Anđeosko Srce" je naš način da nagradimo i istaknemo pojedince koji čine svet boljim mestom. Ohrabrujemo sve članove zajednice da učestvuju u ovom konkursu kako bismo zajedno slavili ljude koji donose svetlost u tuđe živote.
Neka "Anđeosko Srce" postane simbol nesebične ljubavi i inspiracija za sve nas.

Megafon #2742

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.