Košarka ili skvošarka?

07. februar 2022. | Ostalo

Super su tereni, važno je da ste ih pokvarili (stvarno ta omladina), za održavanje istih niko ne plaća – sami se popravljaju.

Svi tereni su super, na Đačkom još traje mrežica od 1930. ali su se tamo 2009. za Univerzitetske igre mrežice promenila za svaki slučaj. Obruč ne treba menjati ni konstrukcije od 1930. godine, skoro sto godina – sad će jubilej, brzo to dođe 8 godina, ovako-cap!.

Kineska četvrt teren, kad je cilj bio vertikalan onomad, a ne horizontalan, i sad je, celo leto, ako može da se umesto mreža stave džakovi pleteni od krompira i umesto obruča pravog drška od kante od farbe bilo kakve, radi posao.

Eđšeg lakše dati trojku sa desne strane. Ostali koševi koji će mrežica, šutneš i uhvatiš loptu kad prođe kroz koš.

Kej može lopta na bicikliste pod točkove, može u Dunav, može, nije zanimljivo kad je ulaz u teren na sredini terena već što bliže košu. Što bi se tereni ograđivali bolje je kad lopta ode na put.

Svi na Promenadu na koševe tamo nema linija, a koševa koliko voliš, a i šta će nam linije na terenima trojka može odprilike, da se igra. I tako dalje...

Onaj Gurovićev i Milićićev teren, ko Mojsije da je razdvojio. Ima negde da valja što je urađeno perfektno, ali ne znam gde je to.

Đole

Foto: ilustracija/mojnovisad.com

Megafon #1620

Oceni vest:
6
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ulver

  pre 139 dana i 12 sati

  Na telepu nema basket terena. Ima jedan, ali se može nazvati terenom

  Oceni komentar:
  1
  3
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.