Krađa bicikla

28. maj 2016. | Ostalo

Dragi ljudi, U toku noći 28.5.2016. ukradeno mi je crveno-belo poni biciklo s terase koja se nalazi u prizemlju. Ima višnjice od dekupaža i crnu korpu napred. Staro je, ali restaurirano.

Ono je 9 dana stajalo zaključano na terasi. Sinoć sam ga prvi put ostavila nezaključanog i neko ga je ukrao. Mislila sam da niko neće hteti njega da ukrade jer je, eto, staro, i malo škripi dok ga vozim. Osoba je sklonila vešalicu za sušenje veša i polako uzela biciklo, ostavivši mi sajlu na terasi. Biciklo je bilo nagnuto nad vrata i nismo uspeli da čujemo nikakav zvuk iako je neko bio u sobi.

Biciklo verovatno neću naći, ali bih volela da ispričam svoju priču. Možda neko bude imao koristi od nje. Makar da znamo da treba zaključavati bicikle, bez obzira stare ili nove, na svojoj rođenoj terasi. Svedoci smo sve češće krađe bicikala, kao na primer onaj slučaj da je biciklo ukradeno sa 8. sprata zgrade na Novom naselju. Sreća pa je biciklo vraćeno. Ljudi su pomoću društvenih mreža uspeli da ga vrate vlasniku. Pozdrav, Milica Dragićević

Megafon #115

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.