Nasilnička vožnja na Bulevaru oslobođenja

18. jun 2019. | Novosađani – vrline, mane, navike

Postalo je uobičajeno voziti automobile, motocikle i bicikle širokim trotoarima Bulevara oslobođenja. Kod picerije Savoca (pored prodavnice Lilly) je trotoar pretvoren u parking. Samo 50 metara dalje policija svakodnevno postavlja radar, ali ih ovo ne interesuje, suviše je "sitno" za njijovo poimanje.

Na priloženoj slici je jutarnja vožnja starijeg sugrađanina, obučenog kao da je došao sa plaže, do fotografske radnje. Inače, zakonom je ovo kvalifikovano kao nasilnička vožnja i prekršilac se odmah privodi sudiji za prekršaje. Samo kada bi imao ko to da radi.

Megafon #484

Oceni vest:
22
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • đole

  pre 389 dana i 20 sati

  verovatno da je u pitanju neki crnogorac ili bosanac, navikli po vuko.ebinama da parkiraju pa ne vide dalje od balvana

  Oceni komentar:
  10
  23
 • neime

  pre 389 dana i 15 sati

  Mala ispravka, ovo nije nasilnička vožnja. Prekršaj jeste. Bode oči ali samo zbog vozila koje je nadprosečno za naš standard. Ko je za upravljačem ne bih komentarisao, ali se vidi isfrustriranost srbima koji nisu rođeni u Srbiji što pomalo zabrinjava.

  Oceni komentar:
  13
  7
 • Ronac

  pre 389 dana i 11 sati

  Pa gde da parkira kada su parkinzi prepuni, da ga ostavi na putu sa sva 4 žmigavca pa pauk da ga odnese? Onda bi takođe bilo nasilničko zaustavljanje? Ovde ga vidi barem pa može da reaguje
  . Odakle je nije bitno i gde je rođen nije bitno, stoka je stoka i ima je svugde. Kakvih sve situacija ima ovo nije ništa, niti vidim neku gužvu pa da se kaže da je vozio kroz masu kao npr kroz Zmaj Jovinu.

  Oceni komentar:
  13
  5
 • Veki

  pre 367 dana i 10 sati

  Pa sta ce covek stao ispred svoje foto radnje.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.