NEKOGA ĆE UBITI STRUJA: Tri bandere bez poklopca u Narodnog fronta!

14.06.2022. - Status megafona # 1812 je promenjen u zatvoreno

12. jun 2022. | Bezbednost

Скрећем пажњу надлежнима у ЈКП „Стан” да хитно реагују и поставе недостајуће поклопце на три бандере које се налазе на углу улица Народног фронта и Шекспирове, на страни где је улаз у Лимански парк, како не би дошло до струјног удара и трагедије, будући да су жице у контакту са водом приликом падавина, а налазе се у висини детета.
Једна бандера се налази уз стуб семафора пре стајалишта, док су друге две на зеленој површини уз Народног фронта, једна за другом, одмах након што се прође аутобуско стајалиште.

У прилогу сам означио локације стубова јавне расвете.

Хвала унапред, надам се брзој реакцији.

Megafon #1812

Megafon #1812

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 1812 je zatvoren uz sledeći komentar...

Проблем је решен, могу слободно рећи у рекордном року. Постављени су поклопци који недостају и причвршћени су траком. Све похвале за надлежне!

Oceni vest:
14
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vlada

  pre 353 dana i 6 sati

  Da li je to procedura za hitnu reakciju komunalnih sluzbi? Skrecete paznju preko vaseg portala u nadi da nadlezni ljudi JKP Stan citaju vase objave? Zar nije jednostavnije da ih pozovete?

  Oceni komentar:
  1
  1
 • С

  pre 352 dana i 19 sati

  Проблем је решен, могу слободно рећи у рекордном року. Постављени су поклопци који недостају и причвршћени су траком.
  Све похвале за надлежне!

  Што се изгубљеног случаја под надимком Влада тиче, верујем да има паметнија посла него да опструише здраворазумске иницијативе суграђана.
  Ипак, ако већ инсистира: Постављањем проблема на друштвене мреже и портале допире се не само до надлежних, који треба да реше проблем, већ и до суграђана, те им се ставља до знања на којим местима треба да буду опрезни, у овом случају са децом.
  Ја сам овим „мегафоном” допро до надлежних и проблем је решен, а Ви својим коментаром нисте урадили баш ништа корисно, већ сте своју надобудност испољили на овом порталу, те би се Ваш коментар могао слободно назвати виртуелним отпадом.
  Опустите се и не брините туђе бриге.

  Oceni komentar:
  1
  7
 • mašinac

  pre 352 dana i 2 sata

  Pričvršćen trakom? Kakvom trakom?

  Oceni komentar:
  0
  3
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.