Nekorektan odnos GigsTixa prema klijentima

03. novembar 2018. | Ostalo

Poštovana redakcijo,

U utorak, 23. oktobra, u poslovnici "GigsTixa" u ulici Kralja Aleksandra 12, kupio sam ulaznicu za koncert koji je bio najavjen za nedelju, 28. oktobar u novosadskoj "Fabrici". Nedugo po povratku kući, SKC Novi Sad, inače organizator događaja, na Fejsbuku objavljuje sledeće saopštenje:

Nakon što ni do kraja prošle sedmice nismo dobili nikakvu zvaničnu informaciju o refundaciji, rešio sam u nedelju, 28. oktobra lično da se raspitam u navedenoj poslovnici "GigsTixa", da bih od sužbenice dobio odgovor da se "još uvek ništa ne zna" i da dođem sutra. 

U ponedeljak ujutro, 29. oktobra, koristeći određena lična poznanstva (jer kod nas, izgleda, sve mora "preko veze"), saznajem da će isplata "početi danas", što je, zvanično, nekoliko sati kasnije na Fejsbuku objavio SKC, a na svom sajtu preneo i "GigsTix"


Kasnije popodne ponovo odlazim do "Pariskog magazina", predajem službenici "originalnu kartu" i, nakon desetak minuta čekanja, dajem joj i broj mobilnog telefona te dobijam u ruke parče papira, zapravo tek nekakav zahtev za povraćaj novca koji će uslediti... kad? "Javićemo vam kad možete doći po pare", samo je kratko izustila zaposlena u "GigsTixu".


Danas je subota, 3. novembar, a iz "Gigstixa" još uvek ni glasa.

Za sve ovo vreme, prijatelji koji su karte uzeli u CD šopu "Mungos" i knjižari "Bulevar Books" već su odavno povratili svoj novac, dok su u knjižari "Vulkan" u TC Merkator refundaciju počeli da vrše sredinom ove sedmice, nakon što su prethodno od kupaca uzeli brojeve telefona.

Iako bih žarko želeo da saznam zbog čega smo mi koji smo karte za ovaj događaj kupili u "GigsTixu" prinuđeni na toliko čekanje, odluku sam svakako već doneo – nakon što, nadam se, jednog dana povratim svojih 1.800 dinara, nadalje ću u širokom luku izbegavati prodajna mesta ove kompanije zadužene za prodaju ulaznica, te ću svoje poverenje po pitanju korektnog odnosa prema klijentima pokloniti malim lokalnim preduzetnicima.

Hvala i pozdrav,

Ljubitelj muzike iz Novog Sada

(ime, adresa i serijski broj ulaznice poznati redakciji)

Megafon #391

Megafon #391

Megafon #391

Megafon #391

Oceni vest:
19
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jovana

  pre 254 dana i 15 sati

  Kad se radi na crno ne mora ni zahtev :D
  Onda vam je jasno kako neki naplaćuju

  Oceni komentar:
  2
  8
 • Ljubitelj muzike iz Novog Sada

  pre 251 dan i 1 sat

  Samo da javim da je GigsTix u ponedeljak konačno počeo da isplaćuje novac. Time bih ovaj slučaj stavio ad akta, iako i dalje nismo dobili objašnjenje zbog čega se na refundaciju čekalo pune dve nedelje.

  Oceni komentar:
  0
  7
 • corba

  pre 248 dana i 9 sati

  Pare odmah a za povracaj ima kade...

  Ma sta je 1800 din, nije ni 5000 da nekog tuzis. Sledeci put dajem pare tek kad odgledam koncert.

  Oceni komentar:
  0
  5
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.