NEOSVETLJENO BUS STAJALISTE NA SAJLOVU-ISPRED GRADSKOG GROBLJA

31. mart 2019. | Rad gradskih preduzeća

Kao stanovnik Sajlova i majka dva deteta školarca, kritikujem nadležne za rasvetu na stazi i BUS stajalištu ispred gradskog groblja, na glavnom Rumenačkom putu koje je totalno neosvetljeno.
Mnogo dece tuda ide i dolazi iz grada i u kasnim večernjim časovima, zbog školskih i sportskih obaveza i veoma je sablasno, zaštrašujuće mračno.

U prilogu dve fotografije slikane upravo sa pomenutog BUS stajališta, gde šoferi JGSP-a često i ne vide da ima nekoga na stanici, pa ni ne stanu već produže bez stajanja ka gradu. Apelujemo na nadležne da nam što pre reše ovaj problem!!!

Kako Gradsko groblje, da uključi lampe na stazama koje vode od ulice Donje sajlovo ka stajalištu, tako proveriti sa nadležnima u EPSu zašto tu gradska rasveta ne svetli, već samo ona po sredini Rumenačkog puta, koja kako vidite, nije dovoljna.

Hvala na urgentnom rešavanju problema.

Megafon #450

Megafon #450

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.