Odlaganje smeća u Parku prirode Begečka jama

03. avgust 2017. | Rad gradskih preduzeća

Molimo vas da objavite ove slike iz Parka prirode Begečka Jama!

Možda će neko iz DTD Ribarstva koji je upravitelj na Begečkoj Jami ili iz nadležnih gradskih komunalnih službi konačno rešiti višegodišnji problem sa odlaganjem smeća na Jami.

Postojeća 4 kontejnera godinama nisu dovoljna da prime sav otpad iz vikend naselja Begečka Jama, vikend naselja Bašte Kupusare, Čarde - restorana na Jami i drugo smeće koje odlažu mnogobrojni posetioci tj kupači koji spas od ovih vrućina traže kupanjem u jezeru Begečka Jama.

Postojeći kontejneri i deponija koja se oko njih stalno pravi nalaze se uz samu plažu i vikend naselje, a preko puta restorana i mnogobrojnih kampova (studenata Fakulteta fizičke kulture, Dečijeg kampa "Košnica"...) kao i uz sam prilazni put jezeru Begečka Jama kojim u toku dana prođe na desetine stranih turista-biciklista i koji prvo što vide kada prilaze Parku prirode Begečka Jama jesu gomile otpada i smeća koje prave izuzetno ružnu sliku o "Biseru Dunava", jezeru Begečka Jama.
 

Unapred zahvalni.

Kupači i vikendaši sa Begečke Jame

Megafon #233

Megafon #233

Megafon #233

Megafon #233

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Klix

  pre 973 dana i 13 sati

  Pa niste sebi zatrpali samo Jamu, nego pravite divlje deponije gde stignete....jednu ste mi napravili tik pored već bivše vikendice potez Dip - Tatarnica. Imate deponiju na izlazu iz Begeča prema NS...strašno.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.