Ozbiljno upozorenje za sve vlasnike nekretnina

11.02.2022. - Status megafona # 1557 je promenjen u zatvoreno

30. decembar 2021. | Ostalo

Недавно сам ушао на сајт катастра да проверим своје податке о власништву. Остао сам шокиран. У листу Г приметио сам забележбу коју је ставила фирма ++++++++. Датум је 26.07.2021. Одмах сам звао њиховог адвоката госп. Милицукоја је љубазно обећала да ће ту грешку исправити. Оставио сам јој неко време али када сам касније звао 5-6 пута, сваки пут је био изговор да је на путу и чим се врати све ће средити.

Пошто сам видео да ме " завлачи ", отишао сам у катастар где ме је референт напао да он  она нема ништа са тим. Срећом, појавила се начелница и љубазно обећала да ће то средити по хитном поступку. То је било пре четири дана, још увек ништа. У међувремену контактирао сам републ. катастар и они су ми по броју предмета рекли да је све одрађено како треба јер јер је приложена кривична пријава прозив извесне ++++ +++++ са којом ја немам никакве везе у животу. Плац и кућу је купио мој деда, наследио мој отац, а од њега ја . Нико други никада није живео на тој адреси сем нас. Све чисто као суза. Невероватно је да мене пола године нико није обавестио о томе шта раде са мојом легалном својином . Скандалозно.

Остаје ми да се даље борим са +++++ администрацијом, а вама, драги суграђани препоручујем да с времена на време проверите своју имовину да се не бисте шокирали , јер сам је ово већ добило тенденцију масовне појаве .

Зоран

Foto: ilustracija/ mojnovisad.com

Megafon #1557

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 1557 je zatvoren uz sledeći komentar...

Čitalac javio 11. februara javio da mu je slučaj najzad rešen.
"Najzad rešen pošto mi je služba za katastar izašla u susret i obrisala zabeležbu koja je stavljena greškom na moj plac. "

Oceni vest:
46
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • And Jelka vucic

  pre 273 dana i 18 sati

  Ne prvi put,umesto mog licnog broja upisuju maticni br mog supruga na nekretninu u mom vlasnistvu,zatim vise od pola go dine cekam ispravku.

  Oceni komentar:
  2
  20
 • Mirjana

  pre 273 dana i 10 sati

  Na moju adresu je u jednom momentu počeo da mesečno stiže izvod iz banke na meni nepoznatu osobu. Bila u policiji. Nije niko prijavljen sem nas. Otišla u dotičnu banku: Dobro dobro dobro izvinite. Proverićemo. Više nije stizalo.

  Oceni komentar:
  0
  14
 • mm

  pre 270 dana i 20 sati

  katastar leglo kriminala i korupcije

  Oceni komentar:
  1
  10
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.