Parkiranje na livadici u Zmaj Ognjena Vuka

03. februar 2020. | Rad gradskih preduzeća

Volela bih da istražite zašto gradske institucije ne reaguju po pitanju parkiranja na zelenoj površini ispred zgrade Zmaj Ognjena Vuka 2, preko puta Centra za socijalni rad.

Pisala sam "Parking servisu", "Gradskom Zelenilu" i Komunalnoj inspekciji ali nisam dobila odgovor.

Samo u ulici pored, u Kraljevića Marka, pauk svakodnevno uklanja vozila po nalogu Komunalne inspekcije, a ovde ne reaguju nikad iako se krši više zakona, parkiranje na nedozvoljenom mestu, na zelenoj površini i prelazak preko trotoara i biciklističke staze nekih 50 metara.

Megafon #680

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • M.B.

  pre 24 dana i 21 sat

  Nije Vam palo na pamet da su to automobili roditelja koji su doveli bolesno dete u ambulantu? Manite se corava posla, na tom potezu nema slobodnih parking mesta nikada. Ako se neko nepropisno parkira, nije sigurno jer mu je to zelja vec moranje! Malo solidarnosti. U Zmaj Ognjena Vuka kao i u Centar za socijalni rad ne ide niko radi zabave!

  Oceni komentar:
  8
  32
 • V

  pre 24 dana i 17 sati

  Dragi/a M.B.
  Imati problem ne znaci moci krsiti parvila koja vaze za sve.
  Dakle, i kad je dete bolesno, moze se parkirati kako treba.

  Oceni komentar:
  9
  8
 • Banda korumpirana

  pre 24 dana i 13 sati

  Ista stvar je i na limanu samo sto ovde dizu redovno ispred doma zdravlja a svaki dan fudbaleri parkiraju na travi..jednom izbrojao 40 vozila i tako svaki dan a vikendom jos vise..Nego gazda Balona Hatrick placa korumpiranoj bandi iz parking servisa pa nikad ne dodju..Pisite malo o tome

  Oceni komentar:
  0
  5
 • T.M.

  pre 24 dana i 2 sata

  slika sama govori

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Betty

  pre 23 dana i 23 sata

  Sporno mesto nije kod doma zdravlja nego ispred zgrade u Kralja Petra br 2, gde su stanari travnjak ispred zgrade samovoljno proglasili parkingom. Stvarno je ružno, posebno kiša kad pada, pa se to blato prenese i na trotoar.
  Mislim da je razlog zašto niko ne reaguje što je ovo zemlja koja propada placu na kome je zgrada izgrađena, a ne javna površina, pa oni nisu u dužnosti da rešavaju taj problem.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.