PODBARA: Bačen nameštaj i gomila smeća

13. oktobar 2018. | Novosađani – vrline, mane, navike

U ulici Bele njive, kod Osnovne škole "Ivan Gundulić", već nedelju dana pored kontejnera stoji izbačena sobna garnitura. Oko nje gomila se i drugo smeće.

Naša čitateljka se pita ko treba da pomeri ovaj otpad?

Megafon #382

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ana

  pre 189 dana i 11 sati

  Strogo kazniti pocinioca. Novi Sad nikada nije bio tako neuredan i prljav kao zadnjih godina. Strasno, kandidati i... za evropski grad kulture???

  Oceni komentar:
  0
  10
 • Ana

  pre 189 dana i 8 sati

  Da li neko uopste reaguje na ovo?

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Sremac

  pre 188 dana i 10 sati

  Ista je situacija u Stevana Milovanova samo sto se to ponavlja vec godinama. Taman se nakane da posle 2 nedelje odnesu jednu, kad sutradan osvane druga dnevna soba ispred kontejnera.

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Mirjana

  pre 187 dana i 10 sati

  Kad smo kod ove teme - zašto se ne uvede dan iznošenja ove vrste otpada? Lepo (i uredno) ljudi iznesu šta im ne treba, ujedno oni kojima nešto nedostaje ili bi restaurirali mogu da pokupe nešto od iznetog, a ostalo odnese gradska čistoća. Potpuno je neorganizovan odnos otpada posebne vrste. Eto, šta da se radi sa starim nameštajem???

  Oceni komentar:
  0
  9
 • Зорка

  pre 186 dana i 1 sat

  Možda bi neko privatno, uz pomoć grada, mogao da se prihvati posla sakupljanja,na poziv i dolazak u stan? Toliko praznih hala propalih firmi imamo, da bismo mogli da napravimo donesi--odnesi, centralno skladište, dostupno, uz neku malu naknadu i na korist za građane? Ono neupotrebljivo, zar ne bi moglo uz jednu radionicu, da se razvrsta i reciklira? U tom slučaju nepotreban nameštaj nije problem nikom. Lako ga se oslobađa, na samo jedan tf. poziv.

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Branimir

  pre 180 dana i 3 sata

  Zašto bi čitaoci portala i ostali gradjani lupali kako da se problem reši !?!
  Šta je onda posao Gradonačelnika, gradske uprave, javnih komunalnih preduzeća, brojnih preduzeća koji održavaju stambene zgrade, bave se reciklažom, trgovinom, transportom ?
  Da li je svima njima svejedno kako izgleda Evropska prestonica kulture !?!

  Oceni komentar:
  0
  3
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.