Problem sa zakazivanje termina u ambulanti Vasa Stajić

12. jun 2019. | Zdravstvo

Odmah da razjasnim da nemam ni jednu primedbu na rad lekara u dečjoj ambulanti Vasa Stajić. Problem je u zakazivanje termina za pregled tj. ne javljanja na telefon medicinskih sestara kod kojih se termini i zakazuju. Danas, broj pokušaja premašuje 20 ne uzvraćenih poziva( u telefonu imam listing snimljen), od 8.10 h ujutru do 11.45h ali baš niko da podigne slušalicu , ne moram objašnjavati da je to ama baš svaki put tako pri pokušaju da zakaže te pregled za dete.

Iz razloga što želim da se problem reši , na sajtu doma zdravlja Novi Sad, pokušala sam da kontaktiran razne službe od direktora, PR službe, službe za odnose sa javnošću, načelnika dečjeg odeljenja, zaštitnika prava pacijenata......pogodićete, niko se nije javio na telefon. U čemu je problem????? Samo želim bolesnom detetu da zakažem termin za pregled.

 

Megafon #473

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • podbarac

  pre 127 dana i 14 sati

  žalosno , tako je i u drugim domovima zdravlja

  Oceni komentar:
  0
  7
 • Milan

  pre 127 dana i 6 sati

  ne znam, zlatibor kaze da je zdravstvo tip top

  Oceni komentar:
  0
  3
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.