Problem stanovnika Ulice Kralja Petra I u Veterniku

15. septembar 2019. | Bezbednost

Поштовани,пишем вам о проблему који тишти грађане улице Краља Петра Првог у Ветернику и не само те улице.

Више од годину дана ми се дописујемо са органима власти из разних ресора и на разним нивоима, али без успреха. Наиме Улица Краља Петра Првог је постала магистрала, њоме пролазе камиони, шлепери, огомне грађевинске машине иако на почетку улице постоји знак забране за одређене категорије.

Испред куће на броју 26 у споменутој улици камиони су скоро урушили и затрпали канал и изровали асфалт о чему сведочe и фотографије у прилогу.

О свему је обавештена комунална и саобраћајна инспекција и начелник управе за инспекцијске послове, али...

Megafon #536

Megafon #536

Megafon #536

Megafon #536

Megafon #536

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Komšije

  pre 295 dana i 10 sati

  Živim u ulici Kralja Petra I u Veterniku, čak i nedeljom, pored zabrane, idu šleperi, zidovi su popucali većini komšija, buka je nesnosna a brzine neprilagođene. Nadležni ne reaguju na mnoge apele. Hvala Vam što pišete o našem problemu.

  Oceni komentar:
  0
  15
 • Jovan

  pre 295 dana i 5 sati

  Nije to ništa spram onog što su palanačke vlasti uradile u Pivnicama, postavili ind silose u porti srpske pravoslavne crkve i na 50 m. Od osnovne škole , u strogom centru sela. Državni kriminal udružen sa privatnim.

  Oceni komentar:
  1
  3
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.